cropped-cropped-LOGO-1.png
Audiovisuele media Digitale media Immersive spatial design
Audiovisuele media Digitale media Immersive spatial design

STUDIO

TA & CO

project: Stad Door de Toekomst
Casus: Het architectenbedrijf ‘De Zwarte Hond’ heeft samen met gemeente Rotterdam een boek gemaakt waaromheen een educatief lesplan wordt ontwikkeld. Het doel: Jongeren betrekken in de stad, hun enthousiasmeren voor architectuur, verstedelijking en ze proberen naar de stad toe te halen.

Stad door de toekomst neemt neemt je mee door de tijdlijn van Rotterdam. Waar normaliter de tijdlijn in het heden ophoud, gaat ‘Stad Door De Toekomst’ verder. Door de toekomstperspectieven van de nieuwe generatie Rotterdammers door een computer te laten genereren, zien we hun toekomst voor de eerste keer gevisualiseerd.

Door de nieuwe generatie, hun technologieen en nieuw gedachtengoed dichterbij de oudere (offline) generatie te brengen. Hopen we Rotterdam een stukje toekomstbestendiger te maken en meer waardering te creeeren voor de architectuur & ontwikkeling van de stad.

Deze mobiele installatie bestaat uit een levensgrote meetingpoint met computer generated video’s


Concept: Tarn Joosting Bunk

Uitvoering: Arie, Kevin, Suus & Tarn
Door de verhalen van de deelnemers te ontleden in concrete termen kunnen er via verschillende methodes foto’s en video’s worden gegenereerd.
Deze achter elkaar geplakt maken de volgende animaties.

Het uiteindelijke mobiele expositiestuk: